Elektricien in Gorinchem
Een elektricien bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een Elektricien in Gorinchem? Zoek dan niet verder! Als gecertificeerd elektricien ben ik inzetbaar voor verschillende elektra projecten, maar ook voor particuliere werkzaamheden. Je kunt bij mij terecht voor data-, telecom-, en elektrawerkzaamheden. Wat heb ik precies te bieden?


Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de elektrawereld. Hierdoor breng ik flink wat kennis en ervaring met mij mee. Door mijn standplaats in Sliedrecht kan ik binnen enkele minuten op locatie zijn indien nodig.

Wat doet een elektricien in Gorinchem?

Het eerste waar mensen aan denken als zij een elektricien in Gorinchem nodig hebben, is een meterkast vervangen, uitbreiden of repareren. Natuurlijk valt dit dan ook onder mijn werkzaamheden. Het is nooit aan te raden om hier zelf mee aan de knutsel te gaan. Een meterkast kan lastig in elkaar zitten en is behoorlijk kwetsbaar. Als je zelf een foutje maakt, dan heb je kans dat er brand ontstaat waar je niet voor verzekerd bent. Ik kom als volwaardig elektricien in Gorinchem jouw meterkast op een veilige en verantwoorde manier vervangen, uitbreiden of repareren.

Vervolgens kan ik ook het benodigde schakelmateriaal aansluiten en (ver)plaatsen. Schakelmateriaal is de verzamelnaam van objecten zoals stopcontacten, schakelaars, dimmers etc. Als de lampen ook nog opgehangen of geplaatst moeten worden, dan kan ik dit ook voor jou doen.

Wat veel mensen niet weten, is dat een elektricien in Gorinchem ook netwerk- en brandmeldkabels kan trekken. Dit is bijvoorbeeld nodig wanneer er slechte wifi in huis is en de wifiversterker bedraad aangesloten moet worden, maar ook wanneer er een modem, gameconsole, televisie of ander soort elektronica aangesloten moet worden.

Wanneer het lekker weer is vinden veel mensen het ook heerlijk om tot 's avonds laat in de tuin te zitten. Met een comfortabel tuin setje, overkapping en wat verlichting heeft de tuin al gauw een knusse sfeer. Maar om die tuinverlichting te realiseren is er wel stroom vereist in de tuin. Dan bel je natuurlijk jouw elektricien in Sliedrecht, en dan kom ik het zo snel mogelijk regelen voor jou. Indien gewenst kan ik ook gelijk stopcontacten maken in de tuin. Uiteraard wordt de bekabeling netjes en veilig weggewerkt zodat deze geen schade zal oplopen bij storm of een regenbui.

Helaas krijgen we allemaal vroeg of laat wel te maken met een storing in de elektra. Soms kan dit probleem in de meterkast zitten, maar het kan ook een kwestie zijn van een beschadigde kabel. Door de jaren heen heb ik flink wat ervaring mogen opbouwen met storingen, en weet ik dan ook vaak binnen een paar minuten waar het probleem zit. Houd er wel rekening mee dat storingen niet altijd een oorzaak hoeven te hebben die binnenshuis ligt. Het is ook goed mogelijk dat de oorzaak in het kabelnetwerk buiten ligt. In dit geval is er niets wat ik kan doen, de verantwoording ligt dan bij het nutsbedrijf.

Laadpalen beginnen ook steeds populairder te worden, maar hoe werkt het kopen en aansluiten van een laadpaal precies? Het is heel simpel. Je kunt mij bellen om te laten weten dat je graag een laadpaal wilt aanschaffen. Ik kan dan deze laadpaal voor jou meenemen en aansluiten. Houd er wel rekening mee dat er gegraven moet worden als de laadpaal niet aan de gevel past.

Diensten en tarieven elektricien Gorinchem

Mensen schrikken vaak als zij denken een elektricien in Sliedrecht nodig te hebben, omdat zij denken dat dit heel duur moet zijn. Ik wil het tegendeel graag bewijzen! Als je naar mijn diensten en tarieven kijkt, zul je merken dat ik een eerlijke prijs hanteer. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen om een vaste prijs af te spreken in plaats van een uur prijs.