Wie ben ik?

Ferry Soeteman

elektricien zuid holland

Mijn naam is Ferry Soeteman en ik ben zzp elektricien. Ik ben 37 jaar en woonachtig in Sliedrecht. Als volwaardig elektricien is het mijn taak om ervoor te zorgen dat jij een elektra installatie van hoogwaardige kwaliteit in huis hebt. De interesse in elektra is bij mij al op jonge leeftijd ontstaan. Vanaf mijn 12e levensjaar ben ik de wereld van elektra ingedoken. Inmiddels heb ik ruim 21 jaar werkervaring in de elektra en telecom. Natuurlijk ben ik ook in het bezit van een VCA en BHV-diploma. 

Je zult al gauw merken dat ik geen 9-5 mentaliteit heb. Elektra is ontzettend belangrijk, maar ook kwetsbaar. Je kunt het wellicht vergelijken met chirurgisch werk; slechte installaties kunnen mensenlevens kosten. Het is daarom belangrijk dat een elektricien het werk goed doet en anders helemaal niet. Dit is ook de instelling waarmee ik te werk ga. Het project is pas af wanneer de installatie veilig is en de klant tevreden. Ik ben behoorlijk flexibel en denk graag mee over de mogelijkheden, wees dus niet verlegen!

Je kunt mij altijd bereiken met een telefoontje. Uiteraard heb ik niet altijd de mogelijkheid om gelijk op te nemen, maar als je een berichtje achterlaat zal ik altijd zo snel mogelijk terugbellen. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Binnen 24 uur kun je een reactie terug verwachten.